Repair Cafés in lockdown

Na de voorzichtige start in september en begin oktober blijven de zeven Haarlemmermeerse Repair Cafés in oktober en november weer dicht door de ‘beperkte lockdown’.

In de ‘beperkte lockdown’ die de regering afkondigde gaat het er vooral om, de mensenstromen en contactmomenten sterk te verminderen. Om daaraan mee te werken heeft het bestuur van Repair Café Haarlemmermeer besloten de zeven Haarlemmermeerse Repair Cafés in oktober en november gesloten te houden. Het blijft heel jammer, zegt het bestuur: verscheidene reparateurs willen graag weer aan de gang en geregeld bellen klanten of hun koffieapparaat of dvd-speler gerepareerd kan worden. Omdat tijdens een Repair Café relatief veel mensen bij elkaar zijn en ook veel van de bezoekers ouderen zijn, leek sluiting het bestuur het beste. Of het in december wel kan doorgaan, hangt af van de situatie van dat moment.

Het laatste nieuws is steeds te lezen op de website en facebook.com/repaircafehaarlemmermeer. Telefonisch zijn de Repair Cafés bereikbaar op 06 16040860.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *