Repair Café Badhoevedorp verhuisd

Repair Café Badhoevedorp verhuisde in de vierde week van september naar het Dorpshuis. Ook in Vijfhuizen en Nieuw-Vennep heropenden de Repair Cafés.

Het kon niet uitblijven: het nieuwe Dorpshuis in Badhoevedorp heeft zo’n grote plek in het dorp, dat velen daar het Repair Café Badhoevedorp zoeken. Vanaf woensdag 22 september is het ook zover: dan verhuist het Repair Café van ’t Rietland naar het Dorpshuis. Alle betrokkenen van beide locaties zijn blij met deze stap. Juist de coronaregels vragen om ruimte. ’t Rietland kan die niet bieden, het Dorpshuis is veel groter.

Voortaan kan iedereen uit het noorden van Haarlemmermeer of de Slotense kant van Amsterdam terecht op Snelliuslaan 35 in Badhoevedorp. De tijden zijn 9.30 – 11.30 uur. De eerste keer, 22 september, heeft uiteraard een extra feestelijk tintje.

Repair Cafe Dorpshuis Badhoevedorp

In die vierde week van september heropenden ook de Repair Cafés in Vijfhuizen en Nieuw-Vennep: Vijfhuizen in D’Oude Waterwolf, Nieuw-Vennep in het Ontmoetingscentrum, Elemastraat 65, beide van 13.30 – 16.00 uur.

Bij Repair Cafés kan iedereen terecht met een kapotte koffiemachine, blender, fiets of broek enzovoort. De vrijwilligers zitten klaar om ze te repareren. Of te vertellen dat er echt niks meer aan te doen is – dat kan ook, maar dan weet je dat tenminste zeker. Houd er rekening mee dat je soms even moet wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *