Klimaatalarm 14 maart

Klimaatalarm 1De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan en wij, als Repair Cafés, gaan met de klimaatcoalitie Hoofddorp, voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen. Dat gebeurt niet zomaar. Ieders stem is van levensbelang! Samen en toch op anderhalve meter afstand laten we door heel Nederland van ons horen op zondag 14 maart 2021 met een klimaatalarm. Voor gezinnen, kleine ondernemers, voor jongeren, voor jou. Want iedereen heeft recht op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een fijne, duurzame woning. In Nederland en daarbuiten, wij en onze (klein)kinderen en alle kinderen wereldwijd. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

Het klimaatalarm in Hoofddorp wordt georganiseerd door de klimaatcoalitie Hoofddorp bestaande uit een aantal jongere en oudere klimaatvoorvechters met allerlei partners op gebied van klimaat, samenleving en bewustwording.

Het klimaatalarm zal voldoen aan de dan geldende coronamaatregelen. Daarom is niet zeker hoeveel mensen er fysiek aanwezig kunnen zijn. Zodra we meer weten, zullen we het laten weten! Ook vragen we iedereen zich aan te melden op klimaatmars2021.nl.

Klimaatalarm 2

Kom 14 maart om 14.00 uur naar het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp of kijk thuis online mee met de landelijke livestream. En luid met pannen en lepels, fietsbellen en toeters de noodklok om 15.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *