Heropening Repair Café Nieuw-Vennep

Dankzij de goede samenwerking met Maatvast gaat Repair Café Nieuw-Vennep weer open, maar vanaf nu in het Ontmoetingscentrum Harmonieplein, Elemastraat 65 in het Centrum van Nieuw-Vennep. De opening is op vrijdag 25 januari om 13.30 uur en wordt versierd met een petitfourtje voor alle bezoekers.

Sinds januari 2014 kende Nieuw-Vennep het Repair Café in Wijkgebouw Linquenda. In de loop van 2018 liep het bezoekersaantal teug en er vielen ook gaten in het vrijwilligersbestand van de reparateurs. Repair Café Nieuw-Vennep hoopt dat de centrale ligging van het Ontmoetingscentrum, midden in het dorp aan het Harmonieplein, meer bezoekers zal trekken.

Alle Nieuw-Venneppers zijn welkom om hun defecte Senseo, dvd-speler of stofzuiger, kapotte jas of fiets, maar ook grasmaaier of schemerlamp te laten repareren, steeds op de laatste vrijdag van de maand. Zo’n 60% van de reparaties lukt – en dat voor een vrijwillige bijdrage, die gemiddeld tussen de 3 en 5 euro ligt.

En natuurlijk is even binnenlopen om te komen kijken of voor het petitfourtje ook prima!

Het Repair Café Ontmoetingscentrum is open van 13.30 tot 16.00 uur, de laatste reparaties kunnen rond 15.30 uur aangeboden worden.

Ook zijn nieuwe vrijwilligers heel welkom. Kom gewoon even langs of meld je aan via de website repaircafehaarlemmermeer.nl of telefoon 06 16040860.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *