Repair Café Zwanenburg luidt noodklok

Repair cafe Halfweg ZwanenburgDe laatste maanden is het bezoek aan Repair Café Zwanenburg-Halfweg zó laag, dat voor het voortbestaan ervan gevreesd moet worden. ‘Een hele middag voor niks hier zitten – dan ga ik liever wat nuttigers doen’, verwoordde een van de vrijwilligers hun gevoel. Op dinsdag 12 februari hebben de inwoners van Zwanenburg, Halfweg, Haarlemmerliede en omgeving de kans het tij te keren: van 13.30 tot 16.00 uur is het Repair Café weer open voor alle defecte koffieapparaten, stofzuigers, dvd-spelers en andere elektrische apparatuur en kapotte kleding, fietsen en ander klein spul. Ze kunnen terecht in CEA De Hoek in De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg. Van 13.30 tot 16.00 uur kan iedereen terecht met defecte apparaten, huisraad en kleding.

Bezoekers melden zich bij de receptie en vertellen hun klacht. Als er een vrijwilliger klaar is, gaan ze met hun apparaat naar hem of haar en bekijken samen wat er aan gedaan kan worden.

De reparaties zijn gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Die wordt vooral gebruikt voor nieuw gereedschap en nieuwe Repair Cafés.

Het Repair Cafe in Zwanenburg-Halfweg is dinsdag 12 februari en daarna elke tweede dinsdag van de maand open van 13.30 – 16.00 uur in De Hoek in De Olm, Olmenlaan 141, Zwanenburg. De laatste reparaties kunnen tot ongeveer half vier aangemeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *